Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΑΦΟΙ Γ.ΣΟΦΙΚΙΤΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1966 , από τα αδέρφια Γιάννη , Βασίλη και Χρήστο Σοφικίτη .Το 1982 ,η εταιρία ξεκινάει την παραγωγή διπλών θερμοηχομονωτικών κρυστάλλων, κάτι πρωτοποριακό για την εποχή ,αφού είναι πολύ περιορισμένος ο αριθμός των εταιριών που έχουν αντίστοιχες δυνατότητες. .Επενδύοντας μέσα στα χρόνια ,τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ,όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό η εταιρία εξελίχθηκε σε ένα πολύ δυνατό brand name στον χώρο του γυαλιού,παρέχοντας λύσεις για όλες τις ανάγκες στον χώρο, με τέλεια αισθητικά αποτελέσματα σε όλη τη γκάμα κατασκευών που αφορούν το γυαλί..

Το 2004, μέσα από ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα , η εταιρία μεταφέρεται στις νέες τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί ,με την αγορά καινούριων καινοτόμων μηχανημάτων.. Η απόκτηση πιστοποίησης CE για την κατασκευή διπλών υαλοπινάκων, είναι μια ακόμα απόδειξη για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Από τον στόλο των οχημάτων μας , μέχρι τους ανθρώπους μας που είναι και το πρόσωπο της εταιρίας , δεσμευόμαστε να μπορούμε να παρέχουμε όλες τις λύσεις για οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή υπάρχει πανελλαδικά , ακόμη και στο εξωτερικό.